Mentoren

O3NL mentoren begeleiden de beginnende ondernemers door het beschikbaar stellen van hun ervaring, kennis, energie en tijd.
De mentoren brengen een grote verscheidenheid van ervaring mee in hun rol als enthousiaste ondernemer, oprichter of bestuurder van een onderneming.

03NL mentoren doen mee voor verschillende redenen, waaronder intellectueel enthousiasme, de ‘thrill van de start-up’ en het samenwerken met andere mentoren bij het ondersteunen van de ondernemers bij het overwinnen van problemen en uitdagingen.

Om de kwaliteiten van de mentoren te waarborgen en het niveau van de mentorgroep op hoog peil te houden, hanteert O3NL een nauwkeurig selectieproces voor mentoren in samenwerking met de Venture Mentoring Service van MIT.
Belangrijke criteria voor een mentor zijn de bereidheid zich op regelmatige basis vrijwillig beschikbaar te maken voor bijeenkomsten met de ondernemers en andere mentoren. Daarnaast wegen ervaring en track record mee in de beoordeling van geschiktheid om mentor te zijn. Om de ondersteuning van de mentoren zo objectief mogelijk te houden werkt een mentor als vrijwilliger.